Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ја известува јавноста дека на ден 10.09.2019 година, во просториите на Советот, Претседателот на Советот г-дин Ацо Колевски оствари средба со Амбасадорот на Република Франција г-дин Кристијан Тимоние.