Средба

Денеска во просториите на Советот на јавните обвинители на РСМ беше остварена средба од страна на Високиот инспектор за правда на Република Албанија г-дин Артур Метани и Амбасадорот на Република Албанија г-дин Фатос Река со Претседателот на Советот на јавните обвинители г-дин Антонио Јолевски.