ноември

ноември 29, 2019

Соопштение

Комисијата за подготвување на кандидатска листа согласно член 18 од Законот за Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија објавува кандидатска листа на пријавени кандидати […]
ноември 27, 2019

Одлука за избор на јавни обвинители

зОДЛУКА СОИ БР. за избор на јавни обвинители од 80 седница 14.11.2019
ноември 19, 2019

Соопштение

На одржана 80 (осумдесетта) седна на Советот на јавните обвинители на Република Севернба Македонија се избрани следните кандидати за јавен обвинител и тоа: Во Основното јавно […]
ноември 18, 2019

Соопштение

Одржаната седница на Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија во 14.11.2019 година ќе продолжи на ден 19.11.2019 година (вторник) во 10:30 часот.