октомври

октомври 31, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на шеесет и осма седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ на ден 01.11.2022 година (вторник) со почеток во 12 часот.   […]
октомври 21, 2022

Соопштение

На ден 27.10.2022 година (четврток) со почеток во 10:30 часот, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи 67-та седница.
октомври 4, 2022

Оглас

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија објавува оглас за избор на Виш јавен обвинител Вишото јавно обвинителство Скопје, Виш јавен обвинител на Вишото јавно […]
октомври 4, 2022

Соопштение

На ден 05.10.2022 година (среда) со почеток во 10:30 часот, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи 66-та седница.