Соопштенија

јули 13, 2020

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ве известува дека 98-та седница на Советот ќе биде продолжена на ден 17.07.2020 година (петок) со почеток во […]
јули 27, 2020

Соопштение

На ден 30.07.2020 година (четврток) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи деведесет и деветта седница.99-седница
август 25, 2020

Соопштение

На ден 26.08.2020 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи прва седница.1-седница
септември 1, 2020

Соопштение

На ден 02.09.2020 година (среда) во 10:30 часот Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи втората седница.2-седница