Соопштенија

март 21, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на четириесет и деветта седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ, на ден 23.03.2022 година (среда) со почеток во 10:30 часот.   […]
март 21, 2022

Соопштение

О Д Л У К А ЗА ИЗБОР НА ПЕТ ЈАВНИ ОБВИНИТЕЛИ ВО ОСНОВНОТО ЈАВНО ОБВИНИТЕЛСТВО ЗА ГОНЕЊЕ НА ОРГАНИЗИРАН КРИМИНАЛ И КОРУПЦИЈА – СКОПЈЕ. I […]
март 24, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на педесета седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ, на ден 29.03.2022 година (вторник) со почеток во 10 часот.   За седницата […]
март 30, 2022

Соопштение

На вчерашната 50-та седница, Советот на јавните обвинители на РСМ, ги донесе следните одлуки:   1. Решение за разрешување на јавен обвинител во ОЈО Тетово Лејла […]