Соопштенија

ноември 7, 2022

Соопштение

Сумирањето на резултатите од гласањето за избор на основен јавен обвинител во Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, ќе може да се […]
ноември 8, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на шеесет и деветта седница на Советот  на јавните обвинители на РСМ на ден 11.11.2022 година (петок) со почеток во 10:30 часот.   […]
ноември 11, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на седумдесетта седница на Советот на јавните обвинители на РСМ на ден 14.11.2022 година (понеделник) со почеток во 10:30 часот.   За седницата […]
ноември 14, 2022

Соопштение

На денешната седница на Советот на јавните обвинители на РСМ именуван е Ислам Абази за основен јавен обвинител на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран […]