Соопштенија

август 26, 2022

Соопштение

Одлука за свикување на шеесет и четврта седница на Советот  на јавните обвинители на Република Северна Македонија на ден 29.08.2022 година (понеделник) со почеток во 10:30 […]
септември 15, 2022

Соопштение

На ден 20.09.2022 година, Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија ќе ја одржи 65-та седница.65-седница
септември 28, 2022

Соопштение

Одложената седница што требаше да се одржи на 20.09.2022 година е презакажана за 30.09.2022 година (петок), со почеток во 10:30 часот.
септември 30, 2022

Соопштение

Советот на јавните обвинители на Република Северна Македонија на одржаната 65-та седница на ден 30.09.2022 година, изврши избор на Виш јавен обвинител на Вишото јавно обвинителство […]